Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (2.54 secunde)
Cel mai inspirat om politic Sintem tentati sa-i acordam titlul de “cel mai inspirat om politic” liderului PC, Dan Voiculescu, care l-a numit pe presedintele Traian Basescu un “mare ipocrit”. Din pacate, insa, rubrica noastra face referire doar la ceea ce se intimpla la nivel local.
Cel mai puternic serviciu secret din lume, CIA, a publicat pe 19 iunie informatiile esentiale pentru Romania, pe site-ul propriu, la rubrica "The World Factbook".
Rubrica realizata de Mihaela BUGEAC
Toate bune si frumoase, numai ca ceea ce a spus Crin Antonescu , despre Basescu, "Regele e gol", e o idee copiata dupa un text intitulat chiar "Regele e gol", postat pe site-ul Observatorului de Bacau (www.observatordebacau.ro), in data de 24 aprilie 2009, la rubrica intitulata "Cafeneaua subiectelor", sub semnatura publicistului comentaror Ovidiu Genaru si din care reproducem ultimul pasaj:
"Aceasta rubrica se adreseaza in primul rand acelora care ar dori sa se implice in campania mea electorala. As dori sa va multumesc anticipat pentru dorinta voastra de a ma ajuta.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in Statele Unite in anii ‘90, este prins intr-o lupta politica stransa pentru presedintia Romaniei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, noteaza cotidianul american "Washington Times", la rubrica Embassy Row Liderul Partidului Social Democrat are o sansa egala pentru a castiga alegerile impotriva actualului presedinte, conservatorul Traian Basescu, in conditiile in care Geoana a obtinut 31,15% din voturi in primul tur de scrutin, iar Basescu 32,44%.
Victor Ciutacu publica in Jurnalul National un articol intitulat "Crine, da-i un sprit lui Mircea!" (la rubrica "Papornita cu intelepciuni"), pe care il puteti citi in continuare.
Poate ar fi parut amuzant daca CVT ar fi publicat stirea la rubrica semnata cu pseudonimul Alcibiade, insa seful PRM cere public explicatii oficiale si retragerea lui Basescu din functie, urmand modelul lui Boris Eltin.
De asemenea, recrutare se face si pe site-ul formatiunii, la rubrica "Inscrie-te". Pe de alta parte, pe internet, pe langa publicitatea cu pricina, au aparut si sondaje in care participantii pot sa raspunda la intrebarea "Crezi ca Victor Ponta va ajunge presedintele Romaniei in 2014?".
Amos News are o rubrica intitulata "Gura lumii", a carei editie din 17 aprilie 2010 o puteti citi in continuare.
Totodata, ei au respins, cu noua voturi "impotriva", trei "abtineri" si sase "pentru", pe motiv ca nu este posibila o asemenea modificare din punct de vedere procedural, solicitarea presedintelui de a se introduce, in declaratiile de interese, o rubrica in care titularul sa declare daca el, sotul, copiii majori sau parintii sai ori ai sotului, au derulat sau deruleaza, direct sau prin intermediul vreunei societati comerciale la care sunt asociati ori actionari, contracte finantate din bani publici.
La rubrica Cronica raului, din editie.ro, Cornel Nistorescu (foto) publica articolul "Legea hingherilor si Legea prostilor", pe care il puteti citi in continuare.
Incepand de la 1 mai 2011 solicitantii pot verifica situatia inregistrarii lor cu informatiile personale si numarul de confirmare la rubrica Entry Status Check pe pagina de web www.dvlottery.state.gov.
Propunerea de a dedica rubrica "Europeanul lunii" primarului de Botosani a fost facuta in septembrie de Centrul Europe Direct Botosani, coordonat de Radu Cajvaneanu.
Cornel Nistorescu se intreba, la rubrica "Ce vreau sa spun", din Cotidianul.ro, "Cine demisioneaza?" din cauza ratarii aderarii la spatiul Shengen.
Nici fondatorul PSD, Ion Iliescu, care in urma cu patru ani a aparut si el in Playboy, la rubrica de interviuri a revistei, nu a primit vestea cu incantare.
Jurnalistii ti-ar gasi un loc la rubrica ' Vox populi '( ' Vocea poporului '), si o alta tata Veta, mai moderna, ar spune admirativ despre tine ca ' bati adanc !
Cornel Nistorescu) Ultimele confesiuni prezidentiale (din ce in ce mai frecvente, aproape cu caracter de rubrica tv) au provocat acelasi balci ca si celelalte.
De la izbucnirea crizei, institutele de sondare au devenit cam zgarcite cu publicarea datelor, desi sondaje se fac non-stop, iar o rubrica anume a disparut, practic, complet:
google-analytics.com